مواد مخدر شناسی شماره 1
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید در اين وبلاگ مطالب جالب ديدني سرگرم كننده كه اميدوارم بتونه شادتون كنه قرار گرفته است
آخرین مطالب
پيوندها


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 265
بازدید دیروز : 489
بازدید هفته : 858
بازدید ماه : 2198
بازدید کل : 134850
تعداد مطالب : 282
تعداد نظرات : 32
تعداد آنلاین : 1

مطالب متنوع
مطالب جذاب ديدني و سرگرم كننده




10. Opium
Opium is a drug made from the poppy plant. Opium is made by drying the latex contained with in the opium poppy. It contains morphine usually about 8-10% by weight. This is what makes opium addictive. It also contains some codeine and other alkaloids. Typically opium is smoked in order to vaporize the morphine and get high (or relieve pain). Opium was also used in other ways. For instance Laudanum was a solution of opium in alcohol that was used as a way to consume opium (and thus morphine). Like morphine, heroin, and oxycodone, opium is addictive and causes tolerance and dependence


گیاه تریاک
بوته یا گیاه را کوکنار می گویند کوکنار شبیه شقایق است و گل آن تبدیل به قپه اناری شکل می شودو شیره ای از قپه بدست می آید که ابتدا سفید و بعد به شکل حنایی و سپس به رنگ قهوه ای سیاه در می آید. قپه بعد از خشک شدن حاوی دانه های خشخاش است که بسیار مغذی است و خوش مزه است. تریاک ماده‌ای صمغ‌مانند است که از تخمدان گل گیاه خشخاش به دست می‌آید و معمولاً به صورت تکه‌ها یا گرد قهوه‌ای تیره عرضه می‌شود و معمولاً تدخین یا خورده می‌شود. کوکنار یا گوگ نار گیاهی است که در تمام مناطقی که گندم می تواند بروید به عمل می آید. در دوره قاجار کشت گوگنار در ایران رایج بود.
.
کشت خشخاش نخستین بار ۳۴۰۰ سال پیش از میلاد در جنوب میان‌رودان صورت گرفت.سومری‌ها آن را گیاه لذت می‌نامیدند، هنر کشت خشخاش بعدها به آشوریان و سپس به بابلیها منتقل شد و از آن جا به مصر راه یافت. در سدهٔ ۱۳ پیش از میلاد دوران طلایی تریاک با کشت گسترده آن در تبس پایتخت مصر آغاز شد، بازرگانان تریاک را از مصر به کارتاژ، یونانواروپا می‌بردند. پس از آن کشت خشخاش در قبرس پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشت و تریاک که یکی از مهم‌ترین داروهای یونان در آن هنگام شمرده می‌شد از طریق حمله اسکندر به ایرانو هند راه یافت. تریاک در قرن چهارم میلادی به چین هم رسید، اما فقط پس از پایان سده‌های میانه و آغاز سفرهای دریایی دولت‌های اروپایی بود که آنان تجارت پرسود تریاک را دریافتند.
مصرف تفریحی تریاک به طور گسترده از سده ۱۵ میلادی در چین آغاز شد. در ابتدا به دلیل کمیابی و گرانی به‌ندرت اتفاق می‌افتاد. اما از قرن هفده به بعد تجارت تریاک شکل منظمی پیدا کرد و با گسترش مصرف آن ویژگی اعتیادآوریش مشخص شد. در ۱۷۲۹ مصرف تریاک در چین ممنوع شد. موازنه منفی تجاری انگلیس در مقابل چین موجب شد که انگلیسی‌ها برای افزایش صادرات خود و بهبود ذخایر ارزی‌شان، چینی‌ها را به مصرف تریاک که در هند کاشته می‌شد تشویق کنند.
مخالفت امپراتور چین با بارگیری محموله‌های تریاک در بنادر این کشور به دو جنگ تریاک در ۱۸۴۰ و ۱۸۵۸ میان بریتانیا و چین منجر شد. چین در هر دو جنگ شکست خورد و انگلیسی‌ها تجارت تریاک را در سراسر چین به‌دست آورند. رفته‌رفته با افزایش مصرف، تولید تریاک در داخل چین نیز آغاز شد تا جائی که در سال ۱۹۰۵ بیش از یک‌چهارم مردان چینی به تریاک اعتیاد داشتند.
در سایر نقاط دنیا تا قبل از اواخر قرن نوزدهم مصرف تفریحی یا اعتیادآور تریاک بسیار به‌ندرت اتفاق می‌افتاد.
 



09. Marijuana

Marijuana is derived from the Indian hemp plant, Cannabis sativa, a member of the Cannabaceae family. All types of cannabis strains – both male and female plants – produce THC, the active ingredient that, when smoked or ingested, intoxicates the user. This substance can be detected in every part of the plant, including the stems. The highest concentration of THC, however, is found in the resin, which is most abundant in the flowers of female plants. Marijuana cannot be easily classified. It is described as a psychogenic (a cannabinoid), a narcotic (although it does not contain opium), and a hallucinogen (the USA government’s designation). Each of these definitions, however, is a compromise. Opinion is further divided on whether the drug is a CNS stimulant or a depressant. Controversy also rages over marijuana’s medicinal properties, which are alleged and denied fiercely by proponents and detractors, respectively. One fact remains indisputable: marijuana is the most abused illegal drug in the world.


شاه‌دانه
گیاهی شبیه به گزنه که بلندیش تا دو متر می‌رسد .دارای غنجهای متعدد-برگهای کشیده و دانه های ریز است.همچنین از دانه ها جهت تهیه روغن و تولید صابون استفاده می شود. برگ ها و غنچه مستقیما یا جهت تولید بنگ استفاده میشد. بر طبق بیانات مورخین، شاهدانه از اولین گیاهانی بوده که توسط بشر کشت شده است و استفاده از برگ و غنچه شاهدانه(کانابیس) به عنوان مخدر به بیش از ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد می‌رسد. بر طبق گزارش سازمان ملل، سالانه حدود ۱۶۴ میلیون نفر از شاهدانه به عنوان مخدر استفاده می‌کنند و این در حالی است که قریب به ۲۳ میلیون نفر آنرا روزانه مصرف می‌کنند. در بعضی از کتب قدیمی به کانابیس گیاه مقدس می گفتند.از این گیاه جهت درمان بعضی بیماری ها-کم کردن درد قاعدگی خانم ها-درمان افسردگی و ... استفاده میشود. شاهدانه در استانهای فارس-اصفهان-تهران و شمال ایران کشت میشود.
گیاه شاهدانه نر دارای خاصیت مخدر ضعیف بوده و گیاه ماده یکی از پر طرفدارترین مخدرهای دنیاست.
گیاه مؤنث شاهدانه دارای چندین گل است. به این گل‌ها ماری جوانا گفته می‌شود که پس از چیدن از گیاه و خشک شدن باید آنرا میان انگشتان گرفت و با فشار دادن به صورت ریز شده در آورد. داخل تخمدان، دانه‌های سیاه رنگی است که در حقیقت همان شاهدانه‌ای است که به عنوان آجیل در ایران مصرف می‌شود و طعم مطبوعی دارد. گلبرگ‌های ریز شده را همانند توتون سیگار در یک کاغذ می‌پیچند و اکثرا بدون فیلتر آنرا می‌کشند. اگر برای مصرف ماری جوانا دانه‌ای شاهدانه را جدا نکنند، هنگام کشیدن آن تولید صدای تق تق می‌کند و باعث چرب شدن کاغذ می‌شود. دود ناشی از کشیدن ماری جوانا بسیار زیاد و غلیط است.
تاثیرات
قدرت تخدیری ماری جوانا بسیار زیاد است و فرد مصرف کننده را به شدت دچار منگی می‌کند. تاثرات عمدهٔ آن روی جسم و ذهن از فردی به فرد دیگر متفاوت است. گاهی باعث پرحرفی بسیار مصرف کننده می‌شود، و گاهی احساس گرسنگی توأمان با حالت تهوع به انسان می‌دهد. گاهی باعث عصبانیت شدید می‌شود و گاهی نیز خواب آور و آرامش دهنده است. عمده تاثیرات مصرف این ماده بدین شرح‌اند:

احساس سر خوشی غیر طبیعی
خنده آور
پرحرفی و هذیان‌گویی
سرخی قابل توجه چشم‌ها
خشکی دهان
افزایش اشتها و عطش فراوان (گرسنگی و تشنگی بیش از حد) و همزمان داشتن حالت تهوع (در صورت مصرف دوز بالا)
انبساط عضلات (در صورت مصرف دوز بالا)
عدم درک از محیط و گذشت زمان
افزایش احساسات فردی، مثل افزایش ترس یا افزایش غرور و حتی دادن حس جنایت به فرد
افزایش ضربان قلب
در نهایت خواب آلودگی و احساس آرامش

حشیش
به عصاره گل‌های شاهدانه مؤنث حشیش می‌گویند که می‌توان آنرا کشید یا به صورت چلیم مصرف کرد. حشیش ماده‌ای جامد اما نرم است و به سختی می‌توان آنرا شکل داد. حشیش اثراتی مشابه ماری جوانا دارد اما تا حدودی توهم زا بوده و هم حالت شادی آور دارد و هم حالت غمناکی. حشیش بویی تقریبا مشابه ماری جوانا دارد. حشیش سراسر حالت‌های متضاد است. در بعضی مصرف کنندگان حالت خواب آلودگی و در برخی بی خوابی رخ می‌دهد.
روغن حشیش
روغن حشیش عموما فروخته نمی‌شود و بیشتر خود تولید کنندگان حشیش آنرا استفاده می‌کنند. روغن را روی سیگار می‌ریزند و سیگار چرب شده را می‌کشند و اثر آن به مراتب بسیار بیشتر از خود حشیش است.
نشانه های ترک
تا چندی پیش کانابیس به عنوان ماده ای در نظر گرفته می شد که فاقد نشانه های ترک است چرا که علائمی مشابه ترک الکل یا مشتقات تریاک در آن دیده نمی شد. اما در سال های اخیر تحقیقات تجربی بیشتر از گذشته موافق با گزارش های شخصی ست که افرادی که ماری جوانا مصرف می کنند از آن خبر می دهند. این تحقیقات حاکی از آن است که مصرف کانابیس در مقادیر بالا با علائم ترک جسمانی و روانی نسبتا ً خفیفی همراه است.
مصرف ماری جوانا و حشیش با هم
برای رسیدن به حداکثر توهم زایی و سرخوشی، حشیش را به جای توتون سیگار با ماری جوانا مخلوط می‌کنند. به مخلوط حاصله در انگلیسی جوینت کانابیس می‌گویند و در اصطلاح فارسی به آن کوکتل یا «افلاطونی» می‌گویند



08. Methamphetamine

Methamphetamine is a highly addictive drug. Meth can cause an individual to have a general sense of well being. In addition it will increase ones physical activity while decreasing their appetite. Used over an extended period of time methamphetamine can cause high blood pressure and lead to permanent damage to blood vessels that are located in the brain. This can ultimately result in strokes and death..


متيل آمفتامین، که در بازار سياه بنام «شیشه» معروف است، نام یکی از ماده روان گردان است. این ماده محرک اعصاب است. مت‌آمفتامین با تاثیر مستقیم بر مکانیسم‌های مغز شادی و هیجان در فرد ایجاد می‌کند. مت‌آمفتامین همچنین باعث اختلال شدید در خواب و یا بی‌خوابی شدید می‌شود. مصرف کننده دچار بی‌اشتهایی شدید شده و ساعت‌ها و حتی تا روزها اشتها به غذا ندارد. در عین حال این ماده باعث تشنگی می‌شود و مصرف کننده مجبور است مقدار زیادی آب بنوشد.
تاریخچه
این ماده در سال ۱۸۹۳ در ژاپن ساخته شد. در زمان جنگ جهانی دوم توسط سربازان ژاپنی، امریکایی و آلمانی برای برطرف کردن خستگی و افزایش انرژی استفاده می‌شد. بعد از جنگ داروی باقی مانده وارد بازار ژاپن شد و یک همه گیری از مصرف مت آمفتامین رخ داد و باعث شد که مصرف آن ممنوع گردد.
در ایران قبل از سال ۱۳۸۶ مصرف شیشه بسیار محدود بود و در مطالعه بررسی سریع وضعیت سوءمصرف مواد در ایران که در سال ۱۳۸۳ انجام شد، هیچ موردی از مصرف پیدا نشد. البته می‌توان حدس زد که تعداد محدودی مصرف کننده وجود داشته‌است. همان مطالعه در سال ۱۳۸۶ تکرار شد واین بار سه و نیم درصد مصرف کننده شیشه گزارش شد (دکتر رفیعی و همکاران، ۱۳۸۸). اوج مصرف شیشه از سال ۱۳۸۷ و همزمان با تولید داخلی آن آغاز شد. از آن هنگام تاکنون (دی ماه ۱۳۸۹) قیمت شیشه به شدت کاهش یافته و از گرمی ۱۲۰۰۰۰ تومان به ۲۵۰۰۰ تومان در سال ۱۳۸۸ و به حدود ۸۰۰۰ تومان در پاییز ۱۳۸۹ کاهش یافته‌است. به همین نسبت میزان مصرف کنندگان به شدت افزایش یافته و تخمین متخصصان بر این است که در سال ۱۳۸۹ از نظر تعداد مصرف کننده به دومین ماده شایع تبدیل شده‌است و تعداد مصرف کنندگان آن هر روزه افزایش می‌یابد.
عوارض
مت‌آمفتامین با ورود به سیستم عصبی مرکزی باعث آزاد شدن ناگهانی واسطه شیمیایی دوپامین از مغز می‌شود که باعث تحریک سلولهای مغزی و افزایش حالت تهاجمی و افزایش حرکات جسمی می‌شود. در صورت ادامه مصرف بعد از مدت طولانی علایم بدخلقی و افسردگی و علایم اختلال حرکتی مثل پارکینسون در فرد ظاهر می‌شود. همچنین این ماده در همان ابتدای مصرف خسارات جبران ناپذیری را در مغز وارد می‌آورد که افت حافظه، پرخاشگری و تهاجم، رفتارهای جنون آمیز و آسیب‌های قلبی و مغزی از عوارض مصرف آن است. این ماده به صورت داخل بینی و خوراکی و داخل رگ و کشیدنی مصرف می‌شود و بلافاصله بعد از مصرف حالتی به نام rush یا flash در فرد ایجاد می‌گردد. با مصرف این ماده حالاتی مثل هیجان زدگی، بی تابی، سخن‌گفتن تند، کاهش خواب و اشتها و افزایش فعالیت‌های فیزیکی به وجود می‌آید.
مصرف این ماده می‌تواند باعث کاهش اشتها برای روزها، افزایش تعداد تنفس، افزایش فعالیت فیزیکی، افزایش دمای بدن و تحریک پذیری و بی خوابی گیجی، لرزش و تشنج، اضطراب و بدبینی و خشونت را سبب شود. که تشنج و افزایش زیاد دمای بدن باعث مرگ افراد می‌گردد. همچنین با صدمه روی عروق باعث سکته مغزی و سکته قلبی می‌گردد.
یکی از عوارض روانی آن ایجاد بیماری روانی شبیه اسکیزوفرنی است شامل توهمات بینایی و شنوایی و بدبینی و پرخاشگری است. احساس کرم زدگی توهمی هست که میان مصرف کنندگان آمفتامینها رواج دارد و علت آن اثر محرک شیشه روی مغز می‌باشد. توهم کرم زدگی و وجود کرمهائی که تمام بدن و صورت را می‌خورند تا آنجا شدید است که ممکن است باعث شود شخص در حالت توهم ناشی از شیشه به خودش آسیب شدیدی وارد کند که گاهی هم به بستری شدن فرد می‌انجامد. همراه بودن مصرف شیشه با عفونتهای پوستی و پوسیدگی شدید دندانها باعث شده‌است شایعه کرم زدگی بدن گسترش پیدا نماید. دهان کرم زده معتادان آمفتامین (Meth Mouth) یکی از شدیدترین عفونتهای دهانی و پوسیدگی دندان است. علت این عفونت اثر ( تنگ کننده عروق ) ماده متآمفتامین و اثرات جانبی آن مثل خشکی دهان، تنبلی و بی خیالی، مصرف زیاد مشروبات و نوشابه برای جبران کم آبی و حل کردن شیشه عوامل اصلی این عفونت دهانی و دندانی هستند.
مصرف آمفتامین یا شیشه با خلوص پائین که مخلوط با مواد دیگری از جمله شکر یا جوش شیرین است عوارض شدیدتری نسبت به آمفتامین خالص دارد. پارگی رگها، گرفتگی عضلانی و عفونت پوستی و یا داخلی از این عوارض می‌باشد. ضمنا موارد مرگ در اثر مصرف بیش از حد یا اُوِر دوز در این نوع مواد بیشتر از مواد خالص است چرا که ممکن است بدون اطلاع فرد، ماده مخدری که از فروشنده ناشناسی تهیه شده دارای درصد یا دوز بالاتری نسبت به ماده معمول داشته باشد


07. Peyote


Peyote is a small, spineless cactus, Lophophora williamsii, whose principal active ingredient is the hallucinogen mescaline. From earliest recorded time, peyote has been used by natives in northern Mexico and the southwestern United States as a part of traditional religious rites. Mescaline can be extracted from peyote or produced synthetically. The top of the cactus above ground — also referred to as the crown — consists of disc-shaped buttons that are cut from the roots and dried. These buttons are generally chewed or soaked in water to produce an intoxicating liquid. Once ingested, peyote can cause feelings of nausea before the desired mental effects appear, which are altered states of perception and feeling. Other effects can include increased body temperature, heart rate, blood pressure; loss of appetite, sleeplessness, numbness, weakness, tremors. Effects can be different during each use due to varying potency, the amount ingested, and the user’s expectations, mood and surroundings.


مسکالین یا همان کاکتوس مسکال یک کاکتوس کوچک و بدون خار با نام علمی Lophophora williamsii است که ترکیب اصلی آن مسکالین و از مواد توهم‌زا است.
در گذشته‌های دور، کاکتوس مسکال به عنوان بخشی از آیین‌های مذهبی توسط بومیان شمالمکزیک و جنوب غرب آمریکا مصرف می‌شد. بخش فوقانی این کاکتوس که بالای سطح زمین قرار می‌گیرد و به آن تاج کاکتوس می‌گویند از قسمت‌های دکمه مانند نامتقارنی تشکیل شده که آنها را از ریشه جدا کرده و سپس خشک می‌کنند، معمولاً این دکمه‌ها جویده یا در آب خیسانده می‌شوند که مایع حاصل از آن سکرآور است.
دوز توهم زایی مسکالین ۵ – ۳ گرم بوده که اثر آن تا ۱۲ ساعت باقی می‌ماند.
کاکتوس مسکال با ایجاد توهمات بصری شدید برای فرقه‌های بومی حایز اهمیت بود که اثرات آن همانند علایم بیماری روانی ناشی از مصرف مواد شیمایی مشابه به نظر می‌رسد.
کاکتوس Sanpedro با نام علمی Trichocereus/pechanoi بومی ارتفاعات آند در پرو و آمریکای جنوبی است. همانند کاکتوس مسکال ترکیب فعال و اصلی آن مسکال (نوعی آلکالوئید سمی) است.
این کاکتوس را تقریبا از همه جا و حتی از طریق اینترنت هم می‌توان خریداری کرد. سایت‌های اینترنتی همواره هشدار می‌دهند که از مصرف غیر مجاز فرآورده‌های خود چشم پوشی نکرده یا آن را به کسی توصیه نمی‌کنند. با این حال شیوه مصرف را ارایه و رضایت مشتریان را اعلام کرده و محصولاتشان را به گفته خود زیر قیمت می‌فروشند.
از آنجا که تهیه مسکامین به روش صنعتی هم امکان پذیر است، غالبا در کپسول هایی که به عنوان اکستازی به فروش می‌روند، یافت می‌شود.
به گزارش خبرگزاری اسکای نیوز، علایم مصرف مسکالین عبارتند از: گشادی مردمک چشم، تعریق زیاد، یاوه گویی و سردرگمی.
همچنین عوارضی عمومی آن شامل: خیال بافی با درجه‌های مختلف، توهم، سردرگمی، ناهماهنگی و گیجی است.
مسکالین نیز همانند LSP و اکستازی موج افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون و افزایش درجه حرارت بدن می‌شود.


06. Cocaine

Cocaine is a strong central nervous system stimulant that increases levels of dopamine, a brain chemical (or neurotransmitter) associated with pleasure and movement, in the brain’s reward circuit. Powder cocaine (also called coke), freebase and crack are all forms of cocaine. They’re all powerful stimulants, with short-lived effects – that means they temporarily speed up the way your mind and body work. Both ‘freebase’ cocaine (powder cocaine that’s been prepared for smoking) and ‘crack’ cocaine (a ‘rock’ like form of cocaine) can be smoked. This means that they reach the brain very quickly, while snorted powder cocaine gets to the brain more slowly. All types of cocaine are addictive, but by reaching the brain very quickly freebase or crack tend to have a much stronger effect and be more addictive than snorted powder cocaine. Injecting any form of cocaine will also reach the brain more quickly but this has serious additional risks. It raises the body’s temperature, makes the heart beat faster and reduces your appetite. When the effects start to wear off, people experience a long ‘comedown’, when they feel depressed and run down. This crash can happen for days afterwards.


کوکایین آلکالوییدی است که از برگ‌های درخت کوکا استخراج می‌شود. این ماده به صورت منشورهای کوچک متبلور می‌شود و بسیار کم در آب محلول است ولی در الکل و اتر کاملاً حل می‌شود.
برگ گیاه اریتروکسیلون کوکا(Erythroxylon coca) از دوران باستان در آمریکای جنوبی برای مراسم مذهبی، جادوئی، اجتماعی، شادی آوری و پزشکی (اغلب به طور قابل توجهی برای افزایش تحمل، بالا بردن احساس خوب شدن، کم کردن خستگی و بالا بردن قوای جسمی، ایجاد سرخوشی و کم کردن گرسنگی)مصرف می شد.
کوکایین در دمای ۸۹ درجه سانتیگراد ذوب می‌شود. املاح آن در پزشکی استفاده می‌شوند و از مهم‌ترین آنها کلریدرات کوکایین است. کوکایین همچنین یک بی‌حس کنندهٔ موضعی و ضد درد می‌باشد و بیشتر در چشم پزشکی جهت بی‌حس کردن قرنیه استفاده می‌شود.
جویدن برگهای کوکا به منظور بالا بردن تحمل یک مقدار مصرف روزانه معمولی تا حدود ۲۰۰ میلی گرم را فراهم می کند.
از کوکایین به عنوان یک مادهٔ مخدر هم استفاده می‌شود. معتادان به کوکایین آن را از راه بینی یا از راه تزریق استفاده می‌کنند. این اعتیاد موجب اختلالات جسمی و روحی شدید می‌شود. کراک کریستالهای ارزانقیمت و خالص نشده کوکائین است. کوکایین با انتقال دهنده‌هایدوپامین، نورآدرنالین وسر تونین وابستگی دارد. این ماده باعث بسته شدن باز جذب دوپامین می‌شود و مهمترین عامل میانجی تاثیرات تحریکی روانی حرکتی و تقویت کنندگی است. شواهد اخیر این موضوع را نشان می‌دهد که دوپامین همانند گیرننده‌ها، نقش مهمی در حالت سرخوشی و تاثیرات تحریکی کوکایین دارد. آنتاگونیست به طور قابل ملاحظه‌ای تاثیرات محرک و سرخوشی کوکایین را تقلیل داده، میل به کوکایین را در افراد وابسته به آن کاهش می‌دهد.
امروزه موضوعات بالینی مرتبط با تاریخچه کوکائین باید به طور وسیعی تغییرات ایجاد شده طی زمان در میزان مصرف، روش کاربری، الگوهای مصرف و تکنولوژی تولید را مد نظر قرار دهند.آکالوئید فعال گیاه کوکا، در سال ۱۸۵۵ جدا و خالص شد و در سال ۱۸۶۰، کوکائین نام گرفت.در همان زمان تولید سوزنهای تزریق زیر پوستی منجر به تلاشهائی جهت استفاده از کوکائین برای ایجاد بی حسی موضعی در جراحی شد.شاید اولین گزارش پزشکی در باره این اثر بی حس کنندگی موضعی در سال ۱۸۸۰ میلادی ارائه شد.
چندین جراح این ویژگی خاص کوکائین را تشخیص دادند و این ماده به طور وسیعی طی سالهای ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۸ برای بی حسی موضعی، بی حسی نخائی و مسدودسازی عصبی، به کار گرفته شد.پس از آن بود که پروکائین(نواکائین)به عنوان اولین داروی صناعی در این زمینه وارد بازار شد.
تاثیرات نامطلوب بهداشتی و روان شناختی مصرف کوکایین
در ایالات متحده آمریکا، تزریق کوکایین، خواه به تنهایی یا به صورت ترکیب با هروئین رواج دارد. تزریق‌های مکرر همراه با سوزن‌های مشترک، احتمال خطر عفونت ویروس اچ‌آی‌وی را افزایش می‌دهد. ارتباط بین مصرف کوکایین و خطر ابتلا به اچ‌آی‌وی در اروپا و استرالیا نیز گزارش شده‌است. در ایالات متحده آمریکا مصرف معمولی کوکایین با میزان بالای اضطراب و اختلالات عاطفی ارتباط بسیاری داشته‌است.مصرف مکرر کوکایین، همانند آمفتامین، با افزایش سایکوز اسکیزوفرنیک گونه ارتباط دارد. اگر چه کوکایین مثل مواد افیونی مسمومیت ندارد، اما در مصرف بالا می‌تواند کشنده باشد.از آنجا که کوکایین بر روی قلب اثر سمی دارد و در سیستم عروقی –قلبی فرسودگی ایجاد می‌کند، مصرف بالای آن می‌تواند باعث ایست قلبی و حوادث عروقی –مغزی شود. مصرف کوکایین نیز موجب مسمومیت عصب می‌گردد
 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:مواد مخدر , :: 16:45 ::  نويسنده : ابوالفضل الهي